Σπάζοντας την Απώλεια Βάρους Οροπέδιο

Ένα από τα πιο απογοητευτικό πτυχές της απώλειας βάρους, φτάνοντας σε ένα οροπέδιο απώλειας βάρους. Ευτυχώς, σπάζοντας την απώλεια βάρους οροπέδιο είναι ένα σχετικά απλό έργο, αφού ξέρεις τι το προκαλεί. Όταν για πρώτη φορά αναλαμβάνει ένα στόχο απώλειας βάρους έχουμε την τάση να χάσετε πολύ βάρος αρχικά, στη συνέχεια, το ποσό μειώνεται αργά σε διάστημα εβδομάδων ή μηνών, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο όπου θα σταματήσει να χάνει βάρος συνολικά, και δεν είναι ότι δεν θέλουμε να χάσετε περισσότερο βάρος. Αυτό είναι που αναφέρονται ως ένα οροπέδιο απώλειας βάρους. Ξέρεις ότι κάνει όλα τα σωστά πράγματα, αλλά απλά να μην χάσει το βάρος. Την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος θα έχουν την τάση να χάνουν το μεγαλύτερο ποσό του βάρους. Μεγάλο μέρος της απώλειας βάρους αυτή η πρώτη εβδομάδα είναι στην πραγματικότητα το περιττό υγρό και μπορεί να αποτελέσει όσο το 9 lb (4 kg) ή περισσότερο, ανάλογα με το αρχικό βάρος. Απώλεια υγρών μπορεί να αντιπροσωπεύουν όσο το 50% του συνολικού βάρους που έχασε την πρώτη εβδομάδα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους οροπέδιο, συμπεριλαμβανομένων (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά);

  • Ανεπαρκής Θερμίδων Που Καταναλώνονται
  • Απώλεια Μυών
  • Απώλεια Βάρους
  • Έλλειψη Πειθαρχίας
  • Φυσική Προσαρμογή
  • Άσκηση Ικανότητα
  • Πέρα Από Την Άσκηση
  • Ενισχυμένη Τα Επίπεδα Φυσικής Κατάστασης

Σας επιτρέπει να ασχοληθεί με αυτά, ένα κάθε φορά.

Ανεπαρκής Θερμίδων που Καταναλώνονται από Το ανθρώπινο σώμα απαιτεί ένα ΕΛΆΧΙΣΤΟ 1200 θερμίδες ανά ημέρα για να λειτουργήσει.

απώλεια βάρους οροπέδιο

Αν καταναλώνουν λιγότερο από αυτό (σε μια διατροφή συντριβής, για παράδειγμα), το σώμα σας θα το ερμηνεύσουμε ως μια πείνα, και θα μειώσει το μεταβολισμό σας (τα πτώματα ικανότητα να κάψετε θερμίδες), προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της και να είναι σε θέση να επιβιώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό θα το σταματήσει από το να καίει τα αποθέματα λίπους. Λύση: Διατηρήστε μια λογική κατανάλωση θερμίδων. Χρησιμοποιήστε ένα BMR (Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό) αριθμομηχανή για να καθορίσει πόσες θερμίδες απαιτεί το σώμα σας ανά ημέρα για να διατηρηθεί. Μόλις καθοριστεί περίπου πόσες θερμίδες το σώμα σας χρειάζεται για να λειτουργήσει, να μειώσουμε την κατανάλωση θερμίδων σε 500-700 θερμίδες λιγότερες απ ‘ αυτό χωρίς να πάει κάτω από 1200 θερμίδες. Περισσότερα από 700 έλλειμμα θερμίδων μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μυών που είναι το επόμενο αιτία ένα οροπέδιο απώλειας βάρους.

Απώλεια μυών Όλων των σωματικών ιστών απαιτεί ενέργεια για να διατηρήσει την ίδια, συμπεριλαμβανομένου του λίπους. Μυών απαιτεί ΠΈΝΤΕ ΦΟΡΈΣ το ποσό της ενέργειας για να διατηρηθεί από το λίπος. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό μυών στο σώμα σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η θερμιδικές ανάγκες. Δυστυχώς, δίαιτες μερικές φορές να οδηγήσει σε απώλεια μυών. Τα πτώματα κύρια πηγή ενέργειας είναι οι υδατάνθρακες, που ακολουθείται από πρωτεΐνη τότε το λίπος. Οι μύες σας είναι κατασκευασμένο από πρωτεΐνη, οπότε αν το σώμα σας ξεμείνει από υδατάνθρακες μπορεί να μυών ως πηγή ενέργειας, αν αυτοί οι μύες δεν συντηρείται από την άσκηση. Δυστυχώς, απώλεια μυών οδηγεί σε ένα χαμηλότερο μεταβολισμό. Λύση: Τρώτε μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και άσκηση σε συνδυασμό με μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα για να διατηρήσει τη μυϊκή μάζα και να αποτρέψει την απώλεια μυών. Εάν είναι απαραίτητο, συμπληρώματα βιταμινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλιστεί η σωστή διατροφή.

Απώλεια Βάρους; Δεν είναι να χάσουν βάρος και το νόημα; Ναι, αυτό είναι! Αλλά, όπως μπορείτε να χάσετε βάρος, ο αριθμός των θερμίδων που το σώμα σας χρειάζεται για να διατηρηθεί μειώνει επίσης. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ακόμα και το λίπος χρειάζεται θερμίδες για να διατηρηθεί. Λύση: Όπως μπορείτε να χάσετε βάρος, ελέγξτε BMR σας τακτικά για να δείτε πόσες θερμίδες απαιτεί το σώμα σας ανά ημέρα και να διατηρεί την κατανάλωση θερμίδων περίπου 500 θερμίδες λιγότερο από αυτό. Αλλά να θυμάστε, δεν καταναλώνουν λιγότερο από 1200 θερμίδες.

Έλλειψη Πειθαρχίας Μετά από αρκετές εβδομάδες ένα νέο πρόγραμμα απώλειας βάρους, πολλοί άνθρωποι τείνουν να χάνουν την εστίαση. Αρχίζουν να εντρυφεί τους πόθους για τα ανθυγιεινά τρόφιμα περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτοί να κόψει τις γωνίες για την άσκηση, παρακάμπτοντας μια μέρα, με το πρόσχημα της άσκησης διπλά την επόμενη ημέρα κλπ. Αυτό μειώνει το BMR και αυξάνει την πρόσληψη θερμίδων που σταματά αποτελεσματικά την απώλεια βάρους. Λύση: Μένοντας δραστήριοι κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος απώλειας βάρους μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα είναι να βρούμε μια απώλεια βάρους φίλε. Το να έχεις κάποιον να ασκούν και να είναι υπόλογοι, για να μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό κίνητρο. Ένα άλλο μεγάλο εργαλείο κινητοποίησης είναι μια εκτυπώσιμη στόχο την απώλεια βάρους θέτοντας φύλλο εργασίας. Να το εκτυπώσετε, να το συμπληρώσετε και να το τοποθετήσετε στο ψυγείο, όπου θα δείτε τακτικά και θα σας υπενθυμίσω αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε

Φυσική Προσαρμογή σώμα Μας προσαρμόζονται για να μας κατανάλωση θερμίδων και τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. Όταν αρχίζουμε το καθεστώς της άσκησης, το σώμα μας είναι υποχρεωμένη να κάνει αρκετές αλλαγές για να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες φόρτο εργασίας. Οι μύες μας πρέπει να ξαναχτίσουν τον εαυτό τους και αυτό απαιτεί πολλές θερμίδες. Αλλά, με την πάροδο του χρόνου το σώμα τελειώνει την προσαρμογή και καίει λιγότερες θερμίδες για τις ίδιες δραστηριότητες. Λύση: μην επιτρέψετε στο σώμα σας να προσαρμοστεί. Διαφέρει το πρόγραμμα άσκησής σας, αλλάζοντας την ένταση, τη διάρκεια, τη συχνότητα και το είδος της άσκησης. Αν πάντα κάνεις βάρη και μετά να πας να κάνεις cardio, πιάσε ένα σχοινί άλμα και να παραλείψετε για 15 λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάστημα της κατάρτισης, όπου μπορείτε να ανταλλάξουν και να αλλάξετε ανάμεσα σε διαφορετικά είδη άσκησης για το σύνολο ποσά του χρόνου.

Άσκηση Δυνατότητα κάθε φορά που κάνετε μια άσκηση τακτικά να γίνει καλύτερο και το σώμα σας απαιτεί λιγότερες θερμίδες για να το εκτελέσει. Ένας εκπαιδευμένος αθλητής καίει λιγότερες θερμίδες παίζοντας το άθλημα από κάποιον που δεν έχει εκπαιδευτεί σε αυτό το άθλημα. Λύση: και πάλι, δεν επιτρέπουν στο σώμα σας να προσαρμοστεί σε ένα μόνο άσκηση. Το αναμίξετε επάνω, αν πάντα κάνεις βάρη τότε πάμε για τρέξιμο, το διακόπτη από το διάδρομο σε μια μηχανή κωπηλασίας κλπ.

Πέρα από την Άσκηση, Αν ασκείστε πάρα πολύ το σώμα σας προσαρμόζεται και να φτάσει σε ένα σημείο όπου η επιπλέον ενέργεια που καταναλώνεται σε άσκηση αντισταθμίζεται από μια ΜΕΊΩΣΗ στην ποσότητα της ενέργειας που χρησιμοποιείται, όταν δεν ασκούν. Με άλλα λόγια, όταν μπορείτε να αυξήσετε την ένταση της άσκησης, το σώμα σας μειώνει τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνονται κατά το υπόλοιπο της ημέρας σας. Λύση: Επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο αποκατάστασης. Κάντε ένα διάλειμμα για λίγες ημέρες με κάποιες χαμηλές επιπτώσεις άσκηση, όπως το κολύμπι ή το τάι τσι. Όταν επιστρέψετε στην κανονική ρουτίνα άσκησης, τραβήξτε προς τα πίσω λίγο και μόνο να αυξήσει την ένταση όταν χρειάζεται για να διατηρήσει την απώλεια βάρους. http://kathimerinatokinitrotiskatartisis.info

Ενισχυμένη Γυμναστήριο Επίπεδα, Όπως το επίπεδο της φυσικής σας αυξάνεται, το σώμα σας αυξάνει την αποδοτικότητα και απαιτεί λιγότερες θερμίδες για να λειτουργήσει. Ενισχυμένη γυμναστήριο προκαλεί μειωμένο μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας και λιγότερες θερμίδες που απαιτούνται για τις συνήθεις καθημερινές δραστηριότητες. Αυτό είναι εν μέρει επειδή η καρδιο-πνευμονική αποδοτικότητα αυξάνεται και η καρδιακή συχνότητα ηρεμίας σας είναι χαμηλότερη. Λύση: Συγχαρητήρια! Είσαι και επίσημα σε φόρμα και υγιείς. Μπορείτε δικαιολογημένα να αισθάνονται υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Επικεντρωθεί σχετικά με την ανάμειξη σας ρουτίνα για να διατηρηθεί η πρόοδος και η ζωή θα πάρει όλο και καλύτερα! Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η απώλεια βάρους δεν είναι το μόνο στοιχείο για την αύξηση της φυσικής σας κατάστασης. Είναι δυνατόν να χάσετε πόντους χωρίς να χάσει βάρος. Αυτό είναι επειδή εάν μπορείτε να χτίσετε το μυ μέσω της κατάρτισης αντίστασης ότι ο μυς ζυγίζει ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ από το λίπος, αλλά απαιτεί ΛΙΓΌΤΕΡΟ χώρο. Ένα άτομο που ζυγίζει 200 κιλά με 25% άπαχο μυών θα είναι μικρότερο από ένα άλλο άτομο με το ίδιο ύψος και το βάρος που έχει μόνο το 20% άπαχο μυών. Έτσι, σε περίληψη, υπάρχουν τέσσερα κύρια πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Παρακολουθήστε σας BMR (πόσες θερμίδες ανά ημέρα το σώμα σας χρειάζεται για να διατηρηθεί).
Διατηρεί την κατανάλωση θερμίδων από 500 έως 700 λιγότερο από το BMR σας, χωρίς να πηγαίνει κάτω από το 1200 ελάχιστο.
Επιδίδονται σε άσκηση για να αποφύγετε την απώλεια μυϊκού ιστού.
Αναμίξτε το πρόγραμμα άσκησης για να αποτρέψει το σώμα σας από την προσαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>